Wat?

Met de Velo Pack-service bieden we een 100% duurzame pakketservice per fiets aan in stedelijk gebied. Jouw e-commerce pakjes, veilig en zeker geleverd in vaste tijdslots en voor een vast tarief tot bij jouw klanten: aan hun voordeur (B2C) of bij bedrijven (B2B). 

“Met Cargo Velo zijn we zeker van een uitstekende service."

"Hun fietskoeriers pikken de koffie op in onze stores in de stad - die leveren ze op tijd en met een glimlach tot aan de voordeur van onze eindklanten.”

Julie Ongenaed (Nespresso Benelux)

Voor wie?

Deze service is ideaal voor bedrijven of lokale handelaars met een webshop die snel en veilig hun pakketten met een glimlach willen laten afleveren door een fietksoerier.

Waar?

We bieden deze service dagelijks in de 3 grootste steden van België (Antwerpen - Gent - Mechelen - Leuven Brussel) en verbinden deze steden wekelijks met een elektrische intercity shuttle. Verzenden kan dus ook 100% duurzaam naar andere steden. 

“Dankzij Cargo Velo kunnen we nu duurzame leveringen per fiets aanbieden op onze webshop."

"Vanuit hun CityHUB komen pakjes gegarandeerd aan - en ook wanneer onze klanten niet thuis zijn, vinden de pakjes hun weg naar de eindbestemming.”

Tom Zegers (Krëfel België)

Tarieven en specificaties

Een pakket als Velo Pack verzenden kan al vanaf € 6 (prijzen excl. btw) Pakketten tot 10 kg met beperkte afmetingen kunnen mee aan volgende tarieven:

Start nu met Velo Pack! 

Heeft u een vraag op maat? U werkt op de grens van onze steden of met grote volumes? We luisteren graag naar uw verhaal via sales@cargovelo.be of via 0479 33 68 99.

Stel hier jouw prijsvraag - vrijblijvend en op maat

 

“Onze verse tomatensaus leveren we aan in een CityHUB van Cargo Velo."

"Met hun Velo Pack-service transporteren ze ook per elektrische shuttle naar andere grootsteden - 100% duurzaam en voor een faire prijs.”

Julie D'Heygere (Think Tomato)