U VRAAGT, WIJ DRAAIEN

Verschillende type leveringen liggen aan de basis van de toegenomen drukte. In hoofdzaak draaien we mee in een rollercoaster die ontstaat doordat al onze klanten een extra tandje bijsteken om alles rond te krijgen tegen de kerstvakantie. De fietskoerier brengt voor velen (logistieke) rust in drukke tijden. 

Een greep uit het type leveringen die we tijdens deze periode van het jaar uitvoeren:

relatiegeschenken

Jouw klanten of prospects zijn in de wolken wanneer je een fietskoerier stuurt met de beste wensen: flessen wijn, gepersonaliseerde rollen inpakpapier, snoepgoed, lokale product-manden, etc. Je levert je geschenken af in ons depot of we pikken het zelf op. Op basis van een adressenlijst doen we dan de rest. 

last-minute leveringen

De 'nu direct, zo snel mogelijk' rayon van het vak: allerlei last-minute drukwerk, postkaarten, geschenken, winkelafhalingen, etc. die nog tijdig bij de eindklant moeten belanden. De vrijdag voor de kerstvakantie is de D-day. Onze express-dienst biedt soelaas in deze chaotische tijden: uw zending kan binnen het uur op locatie. Zo gaat u met een gerust hart de vakantie in.

Bestel nu nog uw rit via onze bestelmodule. Leveringen vanaf 6 € (excl. 21% btw).

e-commerce

Meer en meer webshops zien in dat een levering met de fiets een meerwaarde is voor hun zaak en geapprecieerd wordt door hun klanten. Als fietskoeriers bezorgen we dan ook meer en meer pakketten met een online oorsprong, zowel op kantoor als aan huis.

De sky is the limit: leveringen in (strakke) tijdslots, overnight pakketbezorging (per fiets in eigen netwerk), on-demand leveringen uit winkelvoorraad, API-koppeling van uw bestelplatform/webshop met onze verzendsoftware? Vraag nu extra informatie aan

feestelijke supplies

Er wordt lekker gegeten en gedronken in deze tijden. We bevoorraden on-demand de lokale horeca met alle drank-benodigdheden en versnaperingen die in bulk aangeleverd worden of in stock gehouden worden in ons depot. Er worden nieuwjaarsrecepties georganiseerd waarbij alles aangevoerd worden per fiets. Er worden bloemen rondgebracht. Er durft al eens een kerstboom op de fiets te belanden.

flexibele backup

We worden ook ingeschakeld om volumepieken op te vangen. Denk aan bedrijven waarbij eigen personeel normaalgezien op pad gaat, interne koerierdiensten, andere pakketbezorgers, etc. Zeker in vakantieperiodes met vele verloven en de drukkere aanloop er naar toe is dit vaak een welkome meerwaarde. 

Ook nog nood aan een last-minute logistieke partner? We staan klaar om ter hulp te snellen. Ontdek nu verder onze diensten!

beeldmateriaal

kerstleverancierIMG_20171205_181753IMG_20171206_154848IMG_20171212_164312IMG_20171207_131949IMG_20171205_142030IMG_20171205_132600IMG_8156IMG_20170421_183735