Het gezicht van Cargo Velo

Onze mensen zijn de belangrijkste bouwstenen van ons bedrijf. Ze zijn het gezicht van Cargo Velo, maar ook van al onze klanten. Bij Cargo Velo heerst veel werkvreugde en -ijver in een open en gezonde sfeer waarbij betrokkenheid, verantwoordelijkheid en engagement gestimuleerd worden. Iedereen heeft een belangrijke en al dan niet specifieke rol in het dagelijks realiseren van onze ambities als duurzaam bedrijf in volle groei. De context en markt waarin we ons bewegen zorgt voor een constante dynamiek. Iedereen smijt zich dagelijks met veel enthousiasme in het werk, verveling is onbestaande op onze werkvloer. Verder professionaliseren is daarbij key. 

Als werkgever hechten we veel belang aan een gezonde tewerkstelling. We werken hoofdzakelijk met vaste contracten in loondienst volgens de voorwaarden van de sector. Bij ons krijgt iedereen een waardig loon, inclusief verzekering bij ongevallen en andere extra's volgens de geldende CAO's.

Gezien onze groei zijn we geregeld op zoek naar nieuwe benen voor de uitbreiding van ons peloton. Hieronder vind je alle mogelijkheden. Op specifieke vacatures krijg je steeds respons. Bij spontane sollicitaties worden je gegevens opgenomen in onze pool en krijg je niet persé antwoord. Je mailt best naar werken@cargovelo.be

Fietskoerier Antwerpen 

Cargo Velo is op zoek naar versterking van het vaste peloton te Antwerpen. Lees hier de vacature en procedure.

Fietskoerier Leuven 

Cargo Velo is op zoek naar versterking van het vaste peloton te Leuven. Lees hier de vacature en procedure.

Fietskoerier Flex (Antwerpen - Gent - Mechelen - Leuven - Brussel)

Is een flex koerierbestaan meer jouw ding? We hear you! Koeriers uit de flexpool vormen een belangrijke aanvulling op ons vast peloton om afhankelijk van de nood de gaten in onze planning ‘dicht te rijden’. We proberen de planning altijd tijdig vast te leggen, maar we mogen je ook contacteren voor eventuele last-minute veranderingen. Meer info en vacature vind je hier.

Spontane sollicitatie

We zoeken geregeld versterking voor ons peloton in alle steden. Als je er zeker van bent iemand te zijn die vroeg of laat een belangrijke meerwaarde kan zijn voor Cargo Velo, laat het dan zeker niet na om ons nu al te beginnen overtuigen. Een goede warm-up is alles!