Alles op de velo

Cargo Velo is dé all-round fietskoerierdienst met activiteiten in Gent, Antwerpen en Brussel. Onder het motto 'alles op de velo' wil Cargo Velo een logisch en flexibel alternatief bieden voor transport binnen de stad. Cargo Velo is een jong, dynamisch bedrijf in volle groei en zoekt ter aanvulling van het vaste team in Antwerpen enkele flexibele studentenbenen (m/v/x). Dit zijn benen die de komende zomermaanden mee verloven opvangen maar ook doorheen het jaar mee gaten dichtrijden in de planning. Het is niet onlogisch dat dit uiteindelijk uitgroeit tot een vaste plek in het peloton.

Ben je sportief, hou je van fietsen, werk je het liefst buiten en ben je vlot in de omgang: dan past een bijverdienste als fietskoerier bij Cargo Velo bij jou! Om onze ambities waar te kunnen maken, zijn we op zoek naar enkele enthousiaste en sportieve benen voor de functie van:

Student fietskoerier Antwerpen

Wat doe je als fietskoerier?

Weer of geen weer, jij stapt met plezier op de fiets om snel, efficiënt en professioneel leveringen te doen bij onze klanten in de stad. Je bent het fietsende visitekaartje van ons bedrijf, je levert ieder pakket af met een glimlach en je bent een heer (of dame) in het verkeer. Je komt zowel bij bedrijven als bij particulieren aan de deur. De opdrachten betreffen een combinatie van vaste en last-minute ritten met hoofdzakelijk snelle en lichte (al dan niet elektrisch ondersteunde) transportfietsen binnen Antwerpen centrum en de ruime rand. De ladingen variëren van klein tot groot en van licht tot zwaar. De dispatcher houdt het overzicht en zorgt er voor dat alle opdrachten goed worden uitgevoerd. De koeriers en de dispatcher fungeren als een hecht team, waarbij individuele zelfstandigheid ook uiterst noodzakelijk is. Je vindt het een uitdaging om als onderdeel van ons enthousiaste peloton van fietskoeriers alle ritten zo snel en efficiënt mogelijk te fietsen. Je houdt het hoofd koel, in alle mogelijke situaties.

Wat verwachten we van onze flexibele benen?

Wat staat daar tegenover?

Waar zal je werken?

Je zal rondfietsen in Antwerpen, jouw dag start en eindigt in ons Antwerps depot. 

Wanneer zal je werken?

Je bent deze zomer nog ruim beschikbaar om mee verloven in ons vast peloton op te vangen. Onze shifts concentreren zich momenteel tussen 9u en 15u op week- en zaterdagen. Er is – zeker in het begin - geen vaste regelmaat in jouw schema. Je wordt voor specifieke opdrachten getraind en kan hiervoor opgeroepen worden. Indien je je engageert om bepaalde shiften op te nemen, willen we 100% commitment. In bepaalde periodes en afhankelijk van de situatie die zich aandient, kan je tijdelijk met meer regelmaat ingepland worden. Idealiter kan je na de zomer minstens 1 (vaste) dag per week blijven koerieren.

Kan je niet wachten om te beginnen?

Solliciteer dan snel en stuur een mailtje met je CV en motivatie naar werken@cargovelo.be en vertel ons in een overtuigende motivatie waarom wij jou niet mogen laten lopen. Na een eerste kennismaking kan er snel een testdag en verdere opleiding georganiseerd worden. We beogen met deze vacature een instroom om ook een reserve-pool aan te leggen.