Alles op de velo

Cargo Velo is dé all-round fietskoerierdienst met activiteiten in Gent, Antwerpen en Brussel. Onder het motto 'alles op de velo' wil Cargo Velo een logisch en flexibel alternatief bieden voor transport binnen de stad. Cargo Velo is een jong, dynamisch bedrijf in volle groei en zoekt ter uitbreiding van het team in Gent een allround fietskoerier met zin voor engagement.

Ben je sportief, hou je van fietsen, werk je het liefst buiten en ben je vlot in de omgang: dan past een job als fietskoerier bij Cargo Velo bij jou! Om onze ambities waar te kunnen maken, zijn we op zoek naar een enthousiaste en sportieve collega voor de functie van:

Fietskoerier Gent

Wat doe je als fietskoerier?

Weer of geen weer, jij stapt met plezier op de fiets om snel, efficiënt en professioneel leveringen te doen bij onze klanten in de stad. Je bent het fietsende visitekaartje van ons bedrijf, je levert ieder pakket af met een glimlach en je bent een heer (of dame) in het verkeer. Je komt zowel bij bedrijven als bij particulieren aan de deur. De opdrachten betreffen een combinatie van vaste en last-minute ritten met hoofdzakelijk snelle en lichte (al dan niet elektrisch ondersteunde) transportfietsen binnen Gent centrum en de ruime rand. De ladingen variëren van klein tot groot en van licht tot zwaar. De dispatcher houdt het overzicht en zorgt er voor dat alle opdrachten goed worden uitgevoerd. De koeriers en de dispatcher fungeren als een hecht team, waarbij individuele zelfstandigheid ook uiterst noodzakelijk is. Je vindt het een uitdaging om als onderdeel van ons enthousiaste peloton van fietskoeriers alle ritten zo snel en efficiënt mogelijk te fietsen. Je houdt het hoofd koel, in alle mogelijke situaties.

Wat verwachten we van onze nieuwe collega?

Wat staat daar tegenover?

Waar zal je werken?

Je zal rondfietsen in Gent, jouw dag start en eindigt op het Gentse depot (Stropkaai 10).

Wanneer zal je werken?

De vacature betreft een deeltijds engagement voor minstens 2 jaar. We zoeken iemand die 20u à 24u per week kan werken volgens een variabel uurrooster, in onderling overleg. Je bent bereid shifts op te nemen die vallen tussen 9u 's morgens en 16u 's namiddags, met dagen van 4u of 6u gewerkt. Ook avondwerk wordt op termijn een mogelijkheid. De spreiding van de shifts is 1 maand op voorhand gekend en wisselt geregeld naargelang de (vaste) workload. We werken alle dagen van het jaar, behalve op zon- en feestdagen. 

Kan je niet wachten om te beginnen?

Solliciteer dan snel en stuur een mailtje met je CV en motivatie naar werken@cargovelo.be en vertel ons in een overtuigende motivatie waarom wij jou niet mogen laten lopen. De vacature staat open tot 31 juli 2022. Nadien volgt een bericht en eventueel een verder gesprek. De eerste pedaalslag volgt in de loop van augustus. Full force vanaf september 2022.