Alles op de velo

Cargo Velo is een jong, dynamisch bedrijf in volle groei en daarom kunnen onze noden soms snel veranderen. Afhankelijk van eventuele nieuwe grote opdrachten en verschuivingen binnen ons peloton schakelen van tijd tot tijd verse benen in via onze flexpool. Deze flexibele koeriers vormen een belangrijke aanvulling op ons bestaande peloton in de 5 steden. Het is meteen ook een ideale manier om te proeven van het koerieren bij Cargo Velo. Daarom organiseren we enkele keren per jaar een soort van speeddates met interessante profielen.

Ben je sportief, hou je van fietsen, werk je het liefst buiten en ben je vlot in de omgang: dan past een job als fietskoerier bij Cargo Velo bij jou!

Wat doe je als fietskoerier?

Weer of geen weer, jij stapt met plezier op de fiets om snel, efficiënt en professioneel leveringen te doen bij onze klanten in de stad. Je bent het fietsende visitekaartje van ons bedrijf, je levert ieder pakket af met een glimlach en je bent een heer (of dame) in het verkeer. Je komt zowel bij bedrijven als bij particulieren aan de deur. De opdrachten betreffen een combinatie van vaste en last-minute ritten met hoofdzakelijk snelle en lichte (al dan niet elektrisch ondersteunde) transportfietsen binnen Gent centrum en de ruime rand. De ladingen variëren van klein tot groot en van licht tot zwaar. De dispatcher houdt het overzicht en zorgt er voor dat alle opdrachten goed worden uitgevoerd. De koeriers en de dispatcher fungeren als een hecht team, waarbij individuele zelfstandigheid ook uiterst noodzakelijk is. Je vindt het een uitdaging om als onderdeel van ons enthousiaste peloton van fietskoeriers alle ritten zo snel en efficiënt mogelijk te fietsen. Je houdt het hoofd koel, in alle mogelijke situaties.

Je versterkt een klein team en zal nauw samenwerken met jouw andere collega's, waarbij vlotte communicatie een must is. 

Wat verwachten we van onze flexibele benen? 

Wat staat daar tegenover?

Waar zal je werken?

Je zal rondfietsen in Gent, Antwerpen, Mechelen, Leuven of Brussel. Jouw dag start en eindigt in één van onze depots.

Wanneer zal je werken?

Koeriers uit de flexpool vormen een belangrijke aanvulling op ons vast peloton om afhankelijk van de nood de gaten in onze planning ‘dicht te rijden’. We proberen de planning altijd tijdig vast te leggen, maar we mogen je ook contacteren voor eventuele last-minute veranderingen. Je bent bereid shifts op te nemen die vallen tussen 8u en 16u, met dagen van 4u of 6u gewerkt. 

Kan je niet wachten om te beginnen?

Solliciteer dan snel en stuur een mailtje naar werken@cargovelo.be en vertel ons waarom jij in onze flexpool zou passen. Wie weet zien we elkaar dan op een van onze speeddates.