De rode draad in onze tarieven is dat ze het interessantste zijn wanneer er veel ruimte is om de levering uit te voeren, ze op korte afstand kan plaatsvinden en de goederen licht en/of klein zijn.

We zijn echter ook expert in het kort op de bal spelen, in strakke deadlines halen, in hele snelle en verre ritten uitvoeren en in aanzienlijke volumes en gewichten te verschepen per fiets. Het wordt dan enkel wat duurder gezien de tijd en energie die het kost voor onze koeriers. 

We proberen faire prijzen te hanteren, zodat we ook onze duurzame principes qua personeelsbeleid, duurzame groei en onze #allesopdevelo - filosofie kunnen blijven waarmaken. 

Standaard 

Voor Gent, Antwerpen en Brussel hanteren we standaard tarieven voor onze diensten 'Lokaal Allround' & 'First/Last Mile'. Leveren kan al vanaf € 7 afhankelijk van timing, gewicht en afstand. Bereken de richtprijs via onze bestelmodule of neem contact via sales@cargovelo.be voor meer info.

Velopack

Een Velopack verzenden kan al vanaf 5.6€. Voor alle praktische details over deze unieke service neem je contact op met sales@cargovelo.be, we helpen je dan zeer snel op weg.

Custom

Niet elke levering laat zich in een keurslijf vatten en sommige cases en grotere klanten/volumes vergen een aparte aanpak en/of prijszetting. Een vast (gemiddeld) tarief per levering, een prijs per drop/pickup, een prijs per pakket, etc. behoren tot de opties.

Bulky of uitbundig transport

Voor niet zo standaard leveringen, zoals zeer volumineuze goederen met afwijkende vormen of kleine verhuizingen waarbij veel laad- en lostijd komt kijken, hanteren we een uurtarief van 40 €/u. Oprijden uit en terugrijden naar ons depot meegerekend, met een minimum van 1u werk dat aangerekend wordt. 

Buiten de stadsgrenzen of fietslimieten

Voor zeer verre leveringen of zeer zware/volumineuze leveringen kunnen we ook een extern (auto)transport inschakelen. Hier geldt een aangepast tarief naargelang de situatie.

Andere steden

Ook in andere steden dan Gent, Antwerpen of Brussel kunnen we meer en meer oplossingen aanbieden via onze partners van de Belgian Cycle Logistics Federation (BCLF). Aarzel niet om naar alle mogelijkheden te vragen.

IT-integratie

In sommige gevallen kan een integratie met onze interne planningsoftware via API van pas komen zodat leveringen en ook 'proof of delivery' automatisch verwerkt en uitgewisseld worden. Een koppeling met onze standaard API is gratis, maar als er extra flexibiliteit nodig is, kan er ook op maat bijgestuurd of uitgebreid worden. We maken dan een prijs op naargelang het ingeschatte werk.