Adam

Centrum Gent kent geen geheimen voor deze goedlachse levensgenieter: Elke straat, elke steeg. Zone 9000 is zijn terrein. Onderweg met 100 kilo in de trailer? No worries! Ook na de uren te bewonderen. Maar dan op het podium met basgitaar rond het lijf voor some serious rock ’n roll!

Fietskoerier

Bob

Bobinator is niet voor niks zijn bijnaam in het peloton! Trapt vlot stevige ladingen over de Dampoort of Heuvelpoort. Koerier in de voormiddag, ontwerper in de namiddag. Groothartig en creatief met een voorkeur voor Hollandse degelijkheid. Relaxed is zijn middle name.
Fietskoerier

Brecht DV

Stapelt en puzzelt onmogelijke ladingen op de cargofiets als geen ander, ziet altijd ergens een gaatje en doet er ondertussen nog een spontaan praatje bij. Gedreven en joviaal fietst hij door het leven met een bijzondere passie voor MTB'en en oude randonneurs. Heeft zijn kop koffie nodig om de moteur op gang te krijgen. 

Fietskoerier - Dispatch

Brecht VDM

VLAM, sprinter pur sang! Brecht passeerde - sneller dan zijn schaduw - onderweg met jouw pakket! Op zijn 'fietsrustdagen' hoor je hem aan de telefoon en stuurt hij onze dichtstbijzijnde koerier op je af. Ook zorgt hij ervoor dat onze vloot steeds gesmeerd de baan op kan. 

Fietskoerier - Dispatch / OPS

Bruno

Zadel dat wel heel hoog staat? Dat moet Bruno zijn! Schakelt graag een tandje bij voor jouw dringende expresslevering. Geniet van het werken in de buitenlucht en beleeft interne vreugde bij het inhalen van auto’s in de file. Altijd wel een nieuwe fietsuitdaging op zijn planning.

Fietskoerier - Dispatch / OPS

Floor

Richtte Cargo Velo mee op in 2012. Naast haar job bij Wattson NV,  doorkruist ze één dag per week de Gentse straten op de cargofiets. Vuurt 101 nieuwe ideeën af om the next level te bereiken. Gespecialiseerd in enthousiasme opwekken bij anderen. Een leven zonder fiets? No way!
Fietskoerier - Dispatch / Vennoot

Jochen

Kickt op data verzamelen en blinkende fietsen. Geboren aan de meet van de Ronde Van Vlaanderen. Ademt koers, rijdt koers en ontwikkelt gelukkig ook de software voor een gestroomlijnd verloop van onze diensten. Belangrijke schakel in onze ketting met een goed oog voor detail. Ironman!
Fietskoerier - CTO / Vennoot

Miet

Ontdekt de wereld via haar passie voor fotografie én maakt hem beter van op de fiets. Bestuurt de Brox en durft haar al eens leggen in de bochtjes. Vriendelijkheid ten top. Koningin van het niet-lek rijden en leveren met grote glimlach. Een levering tot in Noorwegen? De ultieme droom voor Miet! 

Fietskoerier

Sander

Had een idee en ging ervoor. Cargo Velo was geboren. Reed duizenden kilometers door Gent, en liet zijn bedrijf gestaag en duurzaam groeien. Expertise in overvloed. De kopman van zijn peloton. Demarreert op de zwaarste helling van de dag. Waar een wil is, is een weg. The man with a plan! 

Fietskoerier - CEO / Dispatch / Vennoot