Adam

Centrum Gent kent geen geheimen voor deze goedlachse levensgenieter: Elke straat, elke steeg. Zone 9000 is zijn terrein. Onderweg met 100 kilo in de trailer? No worries! Ook na de uren te bewonderen. Maar dan op het podium met basgitaar rond het lijf voor some serious rock ’n roll!

Fietskoerier

Anaïs

Je bestuurt een elektrische fiets en passeert Anaïs? Gegarandeerd snelt ze je opnieuw voorbij! Koerieren met passie en vuur. Aimabel en charmant op de fiets, aan de telefoon of per mail. 342 km vanuit Parijs naar Gent op 1 dag? Ja, ook dat deed Anaïs. Zot zijn doet geen zeer.

Fietskoerier - dispatch / verkoop

Bart

Waaide over van aan zee met bijhorend gezellig accent en heel wat goesting. Zijn verleden als toproeier komt goed van pas bij Cargo Velo. Schopte het tot op de Olympische Spelen en dus (voorlopig) de enige van het peloton met een persoonlijke Wikipedia pagina. Wow. Applaus! 

Fietskoerier

Ben

Op één of andere manier lukte het Ben op zijn eerste werkdag met de auto naar Cargo Velo te komen en na verloop van tijd een plaats in het vaste koerierteam af te dwingen. Zijn enthousiasme en no-nonsense aanpak zit daar voor iets tussen. Schrijft in zijn overige tijd tv-recensies voor de boekskes. En intussen gebeurt zijn woon-werkverkeer op de fiets. Extra kilometers trainen heet dat!

Fietskoerier

Bob

Bobinator is niet voor niks zijn bijnaam in het peloton! Trapt vlot stevige ladingen over de Dampoort of Heuvelpoort. Koerier in de voormiddag, ontwerper in de namiddag. Groothartig en creatief met een voorkeur voor Hollandse degelijkheid. Relaxed is zijn middle name.
Fietskoerier

Brecht VDM

VLAM, sprinter pur sang! Brecht passeerde - sneller dan zijn schaduw - onderweg met jouw pakket! Op zijn 'fietsrustdagen' hoor je hem aan de telefoon en stuurt hij onze dichtstbijzijnde koerier op je af. Ook zorgt hij ervoor dat onze vloot steeds gesmeerd de baan op kan. 

Fietskoerier - dispatch / operaties

Bruno

Zadel dat wel heel hoog staat? Dat moet Bruno zijn! Schakelt graag een tandje bij voor jouw dringende expresslevering. Geniet van het werken in de buitenlucht en beleeft interne vreugde bij het inhalen van auto’s in de file. Altijd wel een nieuwe fietsuitdaging op zijn planning.

Fietskoerier - dispatch / communicatie

Jo

Met strakke draf en glimlach peddelt hij door de stad. Die glimlach komt er onder andere dankzij voldoende slaap. Want gaat sinds hij bij Cargo Velo werkt altijd (lees: zo veel mogelijk) op tijd naar bed. "Anders betaalt ge dat cash de volgende dag op de fiets." Als hij niet slaapt of werkt, studeert hij bij voor fietsmecanicien.  

Fietskoerier

Lieven

Geeft gas in de stad of langs de Schelde in zijn vrije tijd. Ieders vriend en zorgt voor een smooth verloop van de dag, want als head of mechanics neemt hij de vele fietsen van Cargo Velo onder handen. Na zijn uren sleutelt hij aan ik-weet-niet-hoe chique racefietsen!

Fietskoerier - mecanicien

Marie

Betoverde ons als jobstudent tijdens haar thesisjaar met een onvervalste interesse en drive om van deze aardbol een betere plaats te maken. Belandde zo rechtstreeks vanuit de aula aan de bureau én op de fiets bij Cargo Velo. Gebruikt haar kritische geest en skills om Cargo Velo wegwijs te maken in het digitale tijdperk bij de ontwikkeling van onze in-house software en app.

Fietskoerier - software wizzard

Miet

Ontdekt de wereld via haar passie voor fotografie én maakt hem beter van op de fiets. Bestuurt de Brox en durft haar al eens leggen in de bochtjes. Vriendelijkheid ten top. Koningin van het niet-lek rijden en leveren met grote glimlach. Een levering tot in Noorwegen? De ultieme droom voor Miet! 

Fietskoerier

Teo

Rijdt het liefst lange dagen van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat door Gent met express leveringen. Is sneller dan zijn schaduw (of neen dat kan niet, maar stelt dat toch dag in dag uit op de proef). Gaat al eens de polders in om zijn geest en benen te ontspannen. Geef hem maar eerst wat tegenwind, die meewind komt er wel.

Fietskoerier

Wannes

De student van ons peloton. Maar telt er voor twee. Zich tussen enkele lessen door wurmen om de cargofiets op te springen en bergop rijden zijn zijn specialiteiten. Bezorgt af en toe zijn fietpartners een verkoudheid. En zou het liefst van al hebben dat Gent in de Alpen lag. Zit hij niet op de fiets? Loopt hij wel een tochtje met Witte zijn hond.

Fietskoerier

Floor

Richtte Cargo Velo mee op in 2012. Naast haar job bij Wattson NV,  doorkruist ze één dag per week de Gentse straten op de cargofiets. Vuurt 101 nieuwe ideeën af om the next level te bereiken. Gespecialiseerd in enthousiasme opwekken bij anderen. Een leven zonder fiets? No way!
Co-founder - adviseur / koerier

Jochen

Kickt op data verzamelen en blinkende fietsen. Geboren aan de meet van de Ronde Van Vlaanderen. Ademt koers, rijdt koers en ontwikkelt gelukkig ook de software voor een gestroomlijnd verloop van onze diensten. Belangrijke schakel in onze ketting met een goed oog voor detail. Ironman!
Co-founder - software-architect / koerier

Sander

Had een idee en ging ervoor. Cargo Velo was geboren. Reed duizenden kilometers door Gent, en liet zijn bedrijf gestaag en duurzaam groeien. Expertise in overvloed. De kopman van zijn peloton. Demarreert op de zwaarste helling van de dag. Waar een wil is, is een weg. The man with a plan! 

Co-founder - dagelijks bestuur / koerier