Wat doet Cargo Velo?

Wij, fietskoeriers van Cargo Velo, leveren alles op de velo. Dat doen we snel, veilig en steeds op tijd - tot aan de voordeur van jouw klant. Vanaf 2 mei gaan we ook in Mechelen door weer en wind. Zo zullen we in vijf Belgische steden fietsen en verbinden. 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Pakjes leveren is onze core: klein en groot, weinig of op veel verschillende adressen. Van bloemen, medicijnen, ferme ladingen drukwerk of bestellingen uit jouw webshop als handelaar. You name it! Ontdek hier onze services en prijzen.

Waarom kiezen voor Cargo Velo? 

Kiezen voor Cargo Velo, dat is kiezen voor een uitstekende en transparante service. Geen zorgen, onze fietskoeriers leveren gegarandeerd jouw pakje - met een smile!

We bundelen en leveren slim per fiets in de stad. Dart is niet alleen efficiënt, het haalt ook heel wat onnodige auto’s uit het verkeer. Onderzoek wijst uit dat 25% van alle stadsleveringen per fiets kan gebeuren & wij gidsen de logistiek graag mee in de revolutie naar de fiets. 

Waar in Mechelen leveren jullie zoal?

We leveren in de binnenstad en in het hele postcodegebied 2800.

Waar kunnen we goederen aanleveren? 

We hebben onze HUB aan de stadsrand aan het voormalige Vaccinatiecentrum (Guido Gezellelaan 20, naast Gamma).

Wie zijn we?

We zijn pioniers in fietslogistiek: al sinds 2012 gaan we met een ervaren en goedlachs peloton op de baan. We rijden uit met professionele cargofietsen van het merk Bullit met laadcapaciteit van ca 120 kg, voor grote ladingen kunnen we snel schakelen met extra trailers aan deze cargofietsen (capaciteit maal 2). 

Ontdek hier onze diensten