Maatregelen binnen Cargo Velo

Als fietskoeriers zijn we ons bewust van onze potentiële rol in de verspreiding van het Corona virus. We nemen dan ook de opgelegde maatregelen vanuit de overheid en de gezondheidsorganisaties ten zeerste ter harte om de versnellende verspreiding zo veel mogelijk te vertragen. We volgen deze dynamische situatie op de voet op, maar we namen reeds volgende maatregelen:

Vanaf 17/03 enkel nog een light service

Het snel verspreidende Corona-virus zorgt ervoor dat we als bedrijf minstens even snel drastische beslissingen moeten nemen. Door een enorme terugval in werk sinds maandag 16/3, direct gelinkt aan de tijdelijke stopzetting van activiteiten van een oplopend aantal klanten, zijn we genoodzaakt onze dienstverlening sterk bij te sturen. 

Vanaf dinsdag 17/3 gaan we daarom over op een light service. Dit houdt volgende zaken in:

Voorlopig houden we onze diensten dus beperkt operationeel gezien onze nog steeds belangrijke rol voor tal van klanten, oa. in de gezondheidszorg. Anderzijds zorgen we zo ook voor een afbouw van onze mogelijke impact op de verdere verspreiding van het virus.

Tot en met vrijdag 3 april betekent deze light service helaas onze maximum dienstverlening. We volgen de situatie op de voet op en sturen bij waar nodig. 

Impact verscherpte maatregelen vanaf 18/03

De verscherpte maatregelen van 18/03 laten ons toe nog steeds nuttig werk te verrichten. We houden voorlopig vast aan onze minimum dienstverlening met een focus op relevant werk. Hieronder verstaan we onder andere:

Zolang er vraag blijft naar dit soort werk, kunnen we blijven opereren. Naast de maatregelen die we reeds namen, leggen we nog extra de focus op:

To the rescue 

Alle verdere ideeën om samen zo sterk mogelijk uit deze crisis te komen, uiteraard ook welkom via sales@cargovelo.be

Survival-kit in tijden van lockdown

We zetten hier graag enkele van onze klanten in de kijker, welke momenteel al slimme bezorgopties aanbieden via ons. Al klant en wil je ook in het rijtje opgenomen worden? Simpel mailtje naar sales@cargovelo.be volstaat! Laten we samen elkaars business rechthouden!