Door de Corona crisis hebben we onze dienstverlening afgelopen weken noodgedwongen wat aangepast. Met het versoepelen van de maatregelen deze week en ook de zomer die zich straks zal aanmelden, hebben we besloten onze dienstverlening verder bij te stellen met het oog op een future-proof koerierbedrijf.

Vanaf 1 mei 2020 en sowieso tot het einde van de zomer, nemen we volgende verdere stappen:
 

Nieuwe openingsuren

We bundelen onze logistieke activiteiten verder, met nadruk op voormiddag en vroege namiddag.

Cut-off tijd voor aanbrengen van leveringen en "sameday" toeslag

Om de last-minute druk op onze planning & dispatching zo beperkt mogelijk te houden, en ons in staat te stellen onze dagen zo goed mogelijk voor te bereiden, stellen we dagelijks om 16u een cut-off in voor het aanleveren van informatie voor leveringen van de volgende dag.

Buiten de kantooruren of op de dag zelf nemen we uiteraard nog last-minute of dringende express ritten aan (tot 13u, in Antwerpen tot 10u) maar voor deze "sameday" sprints rekenen we vanaf heden 20% extra aan bovenop het gangbare tarief.

Het loont dus nog meer dan vroeger om tijdig leveringen aan te geven.

VELOPACK : weekendlevering van uw pakketten met de fiets in 3u tijdslots

Afgelopen maand lanceerden we onze Velopack-service in Gent, Antwerpen en Brussel, en die krijgt - mede door de ferm gestegen vraag naar thuisleveringen - zeer veel bijval! Klanten en consumenten waarderen 100% ecologische levering met nadruk op service en doelgerichtheid en stellen klassieke levering met de bestelwagen in de stad meer en meer (mee) in vraag. We geven dus nog even aan dat er bovenop onze gereduceerde openingsuren, wekelijks (thuis)leveringen mogelijk zijn in 3 steden, in 3 extra tijdsloten:

Nood aan meer?

Het is onze ambitie om gebruiksvriendelijke en duurzame logistieke oplossingen te bieden voor zowel B2B als B2C leveringen. Mocht onze manier van werken toch niet helemaal je lading dekken, neem dan gerust contact op via sales@cargovelo.be. Wij blijven flexibel en denken graag met je mee!