Alles op de velo!

Cargo Velo is dé all-round fietskoerierdienst met activiteiten in Gent, Antwerpen, Mechelen, Leuven en Brussel. Onder het motto 'alles op de velo' wil Cargo Velo een logisch en flexibel alternatief bieden voor transport binnen de stad. Cargo Velo is een jong, dynamisch bedrijf in volle groei en zoekt ter uitbreiding van ons team een marketing wizard met uitstekende pen & affiniteit voor fietsen!

Wat doe je als Digital & Content Marketeer? 

Als digital & content marketeer vertaal jij de nieuwe marketingstrategie naar een weldoordacht plan boordevol impactvolle en boeiende content. Dankzij jou shinen onze verschillende kanalen en weet je onze doelgroepen aan te spreken. Het takenpakket bestaat onder meer uit: het bedenken en uitschrijven van formats voor nieuwsbrieven, social media posts, het schrijven van SEO artikels, tot het opzetten en managen van marketing campagnes en samenwerkingen met klanten & partners. Tot slot werk je nauw samen met de Project Manager Sales om onze ideale klantensegmenten te bereiken en te converteren tot mooie en duurzame partnerships. 

Jouw taken?

Wie ben jij? 

Wat staat daar tegenover?

Waar zal je werken?

Je zal vooral werken in het hoofdkantoor in Gent. Er zijn geregeld meetings op kantoor of in andere steden. Bovendien deins je er niet voor terug om - alleen of in team - op bezoek te gaan bij teams in de andere steden om vinger aan de pols te houden en content te maken. 

Wanneer zal je werken?

Je werkt deeltijds (min. 24u) volgens een schema in onderling overleg. Je kan zowel van thuis uit werken als op kantoor en hebt de autonomie om te bepalen hoe je je werk organiseert.

Kan je niet wachten om te beginnen?

Solliciteer dan snel en stuur een mailtje met je CV en motivatie naar werken@cargovelo.be en vertel ons waarom wij jou niet mogen laten lopen. De deadline is vastgelegd op zondag 25 augustus 2023.

Voor Cargo Velo is een divers peloton een rijk peloton. Kandidaten worden beoordeeld op hun vaardigheden, ongeacht gender, kleur... We moedigen iedereen aan om te solliciteren!