Drukkerij 3Plus

Betrouwbare en snelle service, steeds met de glimlach. Een fijne partner om mee samen te werken.
 
Sabine Lateur (calculatie, orderbegeleiding en klantenservice)
Meer weten?

AZ Sint-Lucas Gent

Cargo Velo houdt steeds het hoofd koel en zorgt ervoor dat alle urgente stalen volgens het juiste protocol tijdig op het medisch labo geraken. Een zeer betrouwbare partner.

Edithe De Bruyne (Hoofd Secretariaat Algemeen Labo)

Meer weten?

De Wassende Maan

Voor wat reeds is, is 't zalig samenwerken met Cargo Velo, alles is piekfijn in orde en helder gecommuniceerd. En voor wat nog moet komen? Is 't steeds weer heerlijk brainstormen met Sander over duurzamere belevering van ons netwerk aan afhaalpunten!

Jana Vanhuysse (Algemene communicatie en eindverantwoordelijke biopakket)

Meer weten?

KASK & Conservatorium

Werken met Cargo Velo is al jaren een waar plezier. 200% betrouwbaar en stipt, altijd bereid voor een spurt tegen de klok of een moeilijke vraag, maar bovenal: steevast blije gezichten en veel enthousiasme. Wij zijn fan!

Ilse Den Hond (Communicatie KASK)

Les Tartes de Françoise

Zowel in Gent als Antwerpen bevoorraadt Cargo Velo de horeca-klant en particulieren met taarten en quiches van Les Tartes de Françoise.

Meer weten?

Lidl Simpl

Sinds september 2018 gaat Lidl in zee met Cargo Velo voor een proefproject rond thuislevering van verse voeding in de Gentse binnenstad. Hieraan ging een intense samenwerking vooraf waarbij o.m. een IT koppeling voor real-time doorsturen van bestellingen succesvol werd opgezet. Momenteel worden elke dag een 50 a 100 leveringen uitgevoerd binnen tijdslots van 2 uur.

LN|Knits

De persoonlijk Velopack-service van deze fietskoeriers matcht perfect bij onze missie "We strive to make you look good by doing good"

Lien Loos (co-manager)

RoomeR

Ons motto bij RoomeR is 'van plant tot klant'. Als bedrijfsmissie willen we gans onze productieketen met zorg voor mens, milieu en maatschappij laten werken. Dus vanaf het zelf plukken van de bloemen tot en met het beleveren van onze aperitiefdrank door Cargo Velo.

Jeroen Michiels (Zaakvoerder RoomeR bvba)

Meer weten?

Soep+

Na jaren nog steeds heel enthousiast over onze samenwerking. RESPECT voor de flitsende mannen & vrouwen omwille van hun flexibiliteit en zorg om onze soep & salades veilig en stipt op je juiste bestemming te brengen! Echt TOP!!

Barbara Defour (zaakvoerster)

Stad Gent

Sinds eind 2016 werkt de Stad Gent structureel samen met Cargo Velo. De gespierde benen van de fietskoeriers zorgen voor een CO2-neutrale levering van belegde broodjes, brood, koffiekoeken, taarten, fototoestellen en planafdrukken aan de diverse stadsdiensten.

Aline De Cokere (Dienst Aankoopbeheer)