GENT

Sinds 2012 is Gent het geschikte décor voor al onze fietskoerieractiviteiten. Een zeer divers clienteel wordt er bediend met een brede waaier aan logistieke diensten. Vanuit het gemakkelijk bereikbare stadsdistributiecentrum (in co-housing met City Depot Gent) bedient het steeds uitdeinende peloton fietskoeriers Gent en alle bijhorende randgemeenten in pakweg 10 km vogelvlucht van het centrum.

ANTWERPEN

Sinds midden 2018 kende onze activiteit ook een uitbreiding naar Antwerpen en alle randgemeenten. Met dezelfde diensten als in Gent bestrijkt ons peloton vanuit de uitvalsbasis City Depot Antwerpen ook alle hoekjes van't Stad in een straal van 10 km rond het centrum.

BRUSSEL

Uiteraard kon ook onze hoofdstad niet ontbreken in het uitbreidende logistieke netwerk. Sinds oktober 2019 rollen we onze Brusselse activiteiten uit in een structureel samenwerkingsverband met de gevestigde fietskoerierdienst GO2. Op die manier verbinden we hun jarenlange lokale terreinkennis en expertise aan onze dienstverlening en ervaring om zo alle Brusselse gemeenten te bedienen. 

MECHELEN & LEUVEN

Vanaf de lente 2023 bedienen we ook Mechelen en Leuven. In Mechelen coveren we het hele postcodegebied 2800, in Leuven werken we samen met Vi-tes Fietskoeriers en bedienen we de postcodes 3000, 3001, 3010, 3012 en 3018.

Ontdek hier welke standaarddiensten we in deze steden alvast kunnen bieden.